Καλώς ήρθατε στο ANGELART.GR !

Είμαι η Αγγελική Ραμπαούνη και σχεδιάζω και κατασκευάζω όλα τα κοσμήματα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα angelart.gr.

Γεννήθηκα στη Βουλιαγμένη, όπου μένω και δημιουργώ μέχρι και σήμερα.  Σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ωστόσο η αγάπη μου για την τέχνη με οδήγησε να ανακαλύψω τον κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος σε πολύ μικρή ηλικία.

Αυτοδίδακτη στην αρχή, αποφάσισα να διευρύνω τις γνώσεις μου πάνω στο κόσμημα παρακολουθώντας σεμινάρια ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου στο “Mουσείο κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη”. Στη συνέχεια έμαθα τα μυστικά της αργυροχρυσοχοΐας δίπλα σε καταξιωμένους τεχνίτες ενώ παράλληλα παρακολούθησα μαθήματα καρφωτικής και γεμολογίας στην “Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας”.

Το 2013 ξεκίνησα επίσημα την λειτουργία του εργαστηρίου μου και ταυτόχρονα το ηλεκτρονικό κατάστημα με την επωνυμία ANGELART.  Η ιδέα που εκφράζει το ANGELART είναι η κατασκευή σύγχρονων κοσμημάτων με μίνιμαλ αισθητική χρησιμοποιώντας τις κλασσικές τεχνικές αργυροχρυσοχοΐας. Το όραμά μου ήταν ανέκαθεν να σχεδιάζω κομμάτια που δεν επηρεάζονται από τις τάσεις που επικρατούν στην μόδα, και που χαρακτηρίζονται από διαχρονική κομψότητα και εξαιρετική ποιότητα.

Ορείχαλκος, ασήμι και χρυσός είναι τα υλικά που χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ημιπολύτιμες πέτρες, ρητίνη, plexiglass, δέρμα, ξύλο και ανακυκλώσιμα υλικά. Τα τελευταία 10 χρόνια παρουσιάζω τη δουλειά μου σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ενώ παράλληλα διδάσκω κατασκευή κοσμήματος σε καλλιτεχνικά σχολεία και εργαστήρια.

H αλληλεπίδραση των κοσμημάτων μου με τους ανθρώπους που τα φορούν αποτελεί προτεραιότητα για μένα γι αυτό και δημιούργησα τη συλλογή με τα πολυμορφικά κοσμήματα, όπου το σχήμα και χρώμα μπορεί να αλλάξει αναλόγως με τη διάθεση, όπως κι ένα δαχτυλίδι μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε μενταγιόν, ένα κολιέ σε βραχιόλι ή ακόμα κι ένα σκουλαρίκι σε καρφίτσα.

Εύχομαι να απολαύσετε την περιήγηση σας στο angelart.gr και σε περίπτωση που δε βρείτε αυτό που έχετε φανταστεί μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, θα χαρώ πολύ να κατασκευάσω κάτι μοναδικό μόνο για εσάς!